Augustibröllop i Varberg

Augustibröllop i Varberg

Efter en lång sommar med väder som inte alla dagar kändes som sommar började slutligen augusti lida mot sitt slut. Det var äntligen dags för Andreas och Linnea att säga ja till varandra. Så kul att dom valde att gifta sig på Andreas hemort och valde mig som fotograf till deras stora dag, tack! Det var minst sagt en härlig sommardag, inte ett moln på himlen och solen strålade över det vackra brudparet.

Vi började fotograferingen vid Subbe fyr som ligger mellan Kåsa strand och Apelviken. Fotograferingen skedde före vigseln så det var nu första gången dom skulle se varandra i sina bröllopskläder. Andreas överlämnade även brudbuketten till Linnea som han varit och hämtat åt henne. Dom var lite nervösa och stämningen var förväntansfull när dom stod på varsin sida av fyren och bara sekunder kvar till att få se varandra.

Därefter åkte vi vidare till Öströ fårfarm som ligger 2 mil utanför Varberg. Ett fantastisk utflyktsmål att besöka om ni har vägarna förbi, mysigt fik, gårdsbutik och man kan även ta sig en tur på lammsafari. Just här, inne i skogen bland fåren och kvittrande fåglar skulle bröllopsfesten äga rum senare på kvällen. Vi promenerade runt på denna vackra plats och tog ytterligare lite bilder. Därefter blev dom lyckligt gifta och festen pågick långt in på småtimmarna!

Kollage1 Kollage2 IMG_0088-2_Fotor kollage4 kollage3 kollage5 IMG_0239-2_Fotor kollage6 IMG_0301-2_Fotor kollage7 kollage8 IMG_0441-2_Fotor

IMG_0416-2_Fotor

/Erica

There are no comments

Kommentera