Det är dags att börja blogga

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Skolorna har dragit igång, semestern är slut för dom flesta och vi har nu mer regniga dagar än soliga här på västkusten. Jeansen har åkt på efter den varma långa sommaren och dom lite varmare koftorna åker fram från längst in i garderoben. Det har varit en fullspäckad sommar med många underbara bröllop, kameran har gått varm.

Nu välkomnar vi hösten och allt vad det innebär. Rutinerna är tillbaka och strandhetsen är över, Varberg blir lugnt och stilla och vi behöver inte längre trängas med alla turister. Efter en varm sommar så längtar man trots allt till dom regniga höstkvällarna med tända ljus och en värmande filt. Jag ser fram emot att fotografera i dom halländska bokskogarna när löven skiftat från grönt till oranget, gult och rött. Nu när bröllopshetsen är över finns det mer tid till familje- och porträttfotograferingar. Hör av er så bokar vi in en tid!

Det är mycket spännande på gång och jag ser fram emot hösten med spänning. Inte minst att börja blogga och dela med mig av mina fotografier till er. Varm välkomna att följa min blogg!

 

 

There are no comments

Kommentera