Det finns inga dåliga väder…

Det finns inga dåliga väder…

I söndags hade jag en helt ledig dag. Då passade jag på att umgås lite med min underbara brorsdotter som var på besök från storstaden. Vi tog på oss våra stövlar och regnjackor och så styrde vi bilen mot Stättared 4H-gård.

Stättared kan jag varmt rekommendera för regniga söndagar, eller alla andra dagar på året. Gården är öppen alla dagar om året och man är välkommen att på egen hand kika på djuren i ladugården och i hagarna. Kaninerna och katten var absolut favoriterna hos Joni, hon skulle kunna gå runt där i timmar och klappa dom ”mjuka” djuren. Jag tror tom att hon skulle flytta in på gården om hon fick välja själv.

På den första bilden här ser hon kanske lite ledsen ut, men det är sekunderna efter att jag sagt att nu är det dags att åka hem. Kan du säga hejdå till alla djuren? Nej då blev det inga glada miner, men jag lovade att vi ska åka dit fler gånger!

Trevlig helg på er alla
/Erica

IMG_6443-8

IMG_6427-6 IMG_6415-5 IMG_6401-4 IMG_6386-2IMG_6390-3 IMG_6382-1

There are no comments

Kommentera