Erica of Sweden on tour, Värnamo i september!

Erica of Sweden on tour, Värnamo i september!

För många är semestern och sommaren över från och med idag. Skolorna drar igång denna veckan och trots att sommarvärmen kom nu i slutet på augusti så är det faktum att vi nu går in i höstterminen. Sommaren har varit fylld av härliga fotograferingar med barn, familjer och brudpar. Nu väntar vi in dom färgglada höstlöven och mysiga höstkvällarna med tända ljus.

Jag har ett bröllop inbokat i Värnamo i slutet på september, därför tänkte jag passa på att ge er som bor i Värnamo med omnejd ett litet erbjudande. Under största delarna av vecka 39 kommer jag befinna mig i Värnamo (kan förlängas till vecka 40 vid intresse). Därför kan ni nu boka in valfri fotografering i närheten utan att behöva betala reseersättning.  Dessutom ger jag er 15% rabatt på fotograferingen om ni bokar senast 31/8. Så passa på att boka in en fotografering, kanske vill ni ta en härlig smash the cake-fotografering med er ettåring, mysiga syskonbilder på era barn, eller samla hela familjen på en bild. Har ni kanske gått och förlovat er i sommar och vill ta en mysig parfotografering? Kolla in mina prislistor om det är något som ser intressant ut, eller maila mig så diskuterar vi fram en fotografering som passar just er. Jag erbjuder fotografering utomhus i valfri miljö, eller studiofotografering (plockar med min portabla studio).

Skicka ett mail till erica@ericaofsweden.se

Kollage-Blandat

Jag hoppas ni får en fantastisk start på höstterminen!

/Erica

There are no comments

Kommentera