Ge mig handen min vän när det mörknar

Ge mig handen min vän när det mörknar

Sommaren varade in i det sista! Men sedan det blivit september (som det varit i två hela dagar) har det känts mer som höst och jag funderar seriöst på om jag kanske borde köpa en ordentlig regnjacka och nya stövlar. Man måste vara förberedd på västkustens kanske inte alltid lika underbara regn- och blåsdagar för att inte behöva gå i ide. Det finns ju många glimtar med hösten att se fram emot, vi väntar snart en fantastisk natur med alla dessa färger. Jag ser fram emot att fotografera i hav av löv och fånga goa bilder på hår som blåser i ansiktet. Hösten har sin charm!

Denna veckan går det ut ett litet erbjudande hem i brevlådorna till massa småttingar som ser hösten för första gången. Det handlar om 1års- och nyföddfotograferingar. Har du inte fått något erbjudande till ditt barn så kontakta mig så ska du få ett också!

I måndags var jag hemma hos lilla söta Inez som blir fyra veckor gammal idag. Vi plockade fram lite prylar för att symbolisera vikt, längt, tid och datum för hennes födsel. Det är en rolig grej att göra med bebisar, speciellt när man plockar grejer från barnets eget hem. Väskan hon ligger i förvarar hennes pappa sitt dragspel i annars, det tyckte vi blev urgulligt att lägga Inez i. Efter fotograferingen såg Inez föräldrar av en slump att Inez har namnsdag på sin egen födelsedag, så festligt!

Inez1

IMG_2108

Inez2

 

Ha en go vecka!

/Erica

There are no comments

Kommentera