Kläder för väder

Kläder för väder

Idag för fyra år sedan stod jag i kyrkan, väldigt nervös och svettig i händerna. Kramade den där stackars brudbuketten riktigt krampaktigt. Och så blev jag fru Paulsson. Fyra år går väldigt fort men det är roligt att se tillbaka på vad vi varit med om sedan dess.

Den senaste förändringen är ju självklart ankomsten av vår dotter Juni. Fantastiskt och mycket nytt på samma gång. Jag försöker vänja mig vid det nya livet som mamma. Det är ju helt rätt årstid att gå hem från jobbet i alla fall. Underbart väder och snart kommer sommaren.

Och maj är ju en riktig bröllopsmånad! En underbart fin månad att gifta sig i (om ni frågar mig). Men det är ju också startskottet för den mest intensiva bröllopsperioden under året, sommaren!

Jag är bjuden till fyra bröllop denna sommar, två av dem kommer jag själv medverka på. Det kommer bli roligt såklart men ska också bli trevligt att ”bara” vara gäst! Tänk att få vara med och fira den största dagen i ens vänners liv. Så härligt och fint!

Det stora frågetecknet är dock KLÄDER! Det är ju en stor del i nöjet att gå på bröllop, jag får klä upp mig! Oftast är ju brudsen klädda i klänning (vilket är mitt favoritplagg så jag är glad). Men nu när trenden är stor med utsvängda benslut, vida byxor och culotter så tycker jag att det är snyggt att go all in med helmönstrat från topp till tå! Effektfullt! Jag har ju en bebis nu som jag smidigt ska kunna mata och det begränsar mina val lite men om du ska på bröllop kommer en drös av mina favoriter nedan!

Vi hörs!

Ottilia

Kollage1 Kollage2 Kollage3 Kollage4

 

There are no comments

Kommentera