Lauren & Mikaels save the date fotografering

Lauren & Mikaels save the date fotografering

Här kommer dagens tips! För ungefär ett år sedan var Lauren och Mikael nyförlovade och var i full gång med att planera sitt bröllop. Det är mycket att planera inför ett bröllop, men lite extra klurigt att dom bor i Sverige men planerade att gifta sig i USA där Lauren kommer ifrån. Dom tog i alla fall en liten paus i planerandet för en liten fotografering.

Det är lite mer etablerat med ”engagement session” eller ”couples shoot” i USA. Alltså att man anlitar en fotograf för att bara ta fina bilder för att man just förlovat sig, eller för att man bara vill ha fina bilder på sig som par (man kan såklart vara gift redan). Så jag blev jätteglad när Lauren och Mikael frågade om jag kunde ta just sånna bilder på dom. Det blev en kul grej! Vi åkte runt i Malmö och fotade i lite olika miljöer med olika outfits, och avslutade med en liten dansa i solnedgången. Så härliga och avslappnade bilder. Ingen press på en vigsel som börjar om någon timme som det ofta är på bröllopsdagen. Lauren har berättat för mig efteråt att dom använt bilderna till flera grejer på bröllopet, jättekul ju! Perfekt grej att ta bilder inför bröllopet, bilderna kan ju användas till så mycket, inbjudningskorten, festhäfte, dekoration you name it!

 

 

Alltså, jag känner lite att alla borde boka en sån här fotografering. Jag tycker såklart det är jättekul att fota bröllop och känner mig alltid ärad att få vara med och fota en sån stor dag. Men en lite mer avslappnad fotografering utan stress och press ger en annan typ av bilder. Blev ni sugna på att boka nu? Skicka ett mail så berättar jag mer!

 

Glad första maj till er alla! 🙂

/Erica

There is 1 comment


Kommentera