Mitt första inlägg

Mitt första inlägg

Åh vad roligt att få blogga här på Erica of Sweden. Mitt namn är som sagt Ottilia och Erica har ju redan presenterat mig i ett blogginlägg tidigare. Jag har faktiskt hela sex års bloggande i bagaget på min egen blogg, som dock ligger begravd på internetkyrkogården nu. Så jag är mer än glad att få chansen att få blogga om ett av mina favoritintressen: BRÖLLOP!

Jag älskar bröllop så mycket att jag till och med valde en utbildning på högskolan som skulle gynna mitt intresse, nämligen Event Management. Men den faktiska kreativa processen som bröllop just innehåller den underhåller jag bäst tillsammans med Erica. Vi har en förmåga att kunna prata om bröllop i timtal. Minnen, do’s and don’ts, klänningar, tal, väder, mat, kärlek och ja tusen andra grejer. Eftersom Erica är fotograf har hon ju en förmåga att fånga ögonblick som säger mer än tusen ord och så är det nog när vi diskuterar också.

Bröllop har ju det senaste blivit riktigt ”inne” också. Vilket jag förstås tycker är fantastiskt kul. Enligt Statistiska Centralbyrån har äktenskapet ökat med ca 28 procent sedan millenniumskiftet. Så självklart finns det saker att prata om.

I mina blogginlägg kommer jag diskutera trender i alla dess former, härliga bröllop såklart och kanske att ni har någon fundering eller fråga ni vill prata om? Lämna i sådana fall gärna en kommentar.

Självklart var Erica en del av min bröllopsdag som ägde rum för snart 3 & ½ år sedan. Här kommer lite härliga bilder från den soliga dagen i Maj när jag och Jonas sa JA till varandra.

Ha en mysig söndag allesammans så hörs vi snart igen!

Kram Ottilia

 

There are no comments

Kommentera