När vi närmar oss jul blir vi alla som barn igen

När vi närmar oss jul blir vi alla som barn igen

Vi går i förväntan. Står här med längtan, kan knappast bärga oss…

Textraderna kommer från låten som i detta nu spelar från mina högtalare. Vi närmas oss jul och allt som hör där till. Jag sitter numera bänkad framför julkalendern varje morgon med ett tänt ljus. Det ordinarie bullfikat är nu utbytt till lussebullar och pepparkakor. I helgen var jag på julmusikal som kyrkan barnkör här i staden framförde. Ja det är minsann julkänslor på gång! BF_hjarta_rgb-smal

Men även om det är julen som dom flesta blickar fram emot just nu. Så kan vi knappt bärga oss inför mässorna vi ska på efter jul. Idag sitter jag med kartorna över mässorna och skissar lite på hur vi ska bygga montrarna i år. Jag pratar såklart om Bröllopsfeber som vi ska ställa ut på i både Stockholm och Göteborg den här gången!

Först ut är Bröllopsfeber i Stockholm 24-25 januari och Göteborg är 14-15 februari. Kom och tävla om att bli allt om bröllops omslagsmodell, det är jag som fotar ert tävlingsbidrag på plats. Eller besök vår monter där Ottilia kommer stå och visa fotoalbum, svara på alla frågor ni har kring ert bröllop, och bokar in er om ni vill anlita mig som bröllopsfotograf till er stora dag.

Passa på att boka in mässan redan idag, jag ger er 50kr rabatt per biljett!
Klicka in på länken och ange rabattkoden ”ericaofsweden”

 

Ha en go vecka alla bröllopsgalna
Erica

There are no comments

Kommentera