Nu är den här!

Nu är den här!

Jag berättade ju för ett par veckor sedan att jag blivit intervjuad av Allt Om Bröllop. Igår damp den ner i brevlådan här och till alla andra prenumeranter där ute i Sverige. Nästa vecka kommer den ut i butik till försäljning för alla nyfikna som köpa och läsa.

Så nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och läsa lite och drömma mig bort till alla bröllop i vår och sommar. Sedan ska jag som sig bör, sätta på lite julmusik och inleda det stora julpyntet här hemma. Det får blir en sväng till blomsterlandet och införskaffa lite nya härliga julblommor till köksbordet. Kanske att jag får köpa lite annat julpynt också, jag tycks ha samma problem varje år att jag inte hittar några julsaker i förrådet. Kanske har jag flyttat för mycket i mina dagar att jag blivit lite för bra på att rensa skräp.

När jag sedan pyntat klart ska jag möta upp ett sommaren 2015-brudpar för att diskutera kommande fotografering över en kaffe. Livet är härligt och lite extra mysigt när vi närmar oss juletider. Ta hand om er där ute i novembermörkret, snart kommer ljusare tider! Och nästa vecka tycker jag ni styr kosen mot närmsta tidningsaffär och införskaffar senaste numret av Allt Om Bröllop.

 

Må väl och ha en riktigt mysig första advent!
Erica

There are no comments

Kommentera