Har varit ett par sedan nionde klass, om nio dagar gifter dom sig!

Har varit ett par sedan nionde klass, om nio dagar gifter dom sig!
Sista mötet innan den stora bröllopsdagen. Jag träffar alla mina brudpar innan bröllopet för en konsultation. Det finns mycket att prata om inför en bröllopsdag och speciellt när det bara är ett par veckor kvar till den stundande dagen. Tider bör sättas exakt, eller ja så exakt som det går. Oftast så tror paret att dom är klara med allt, men jag lyckas alltid hitta någon liten extra detalj dom inte tänkt på för att underlätta.
Förra veckan träffade jag mysiga Jesper och Therese på ett fik i Göteborg. Dom gifter sig den 4 juli och vi träffades för att prata igenom deras bröllopsdag. Dom var så söta tillsammans och har planerat sin bröllopsdag in i minsta detalj fantastiskt bra! Jag ser fram emot deras bröllop, att få fånga deras kärlek till varandra, festligheten och alla detaljer runtomkring. Vigseln kommer att äga rum i mäktiga Oscar Fredriks kyrka och festen kommer att hållas på den lilla ön Mosskullen dit gästerna kommer att transporteras med båt efter vigseln. Jag vet redan nu att det kommer bli en underbar dag!
JSkollage1 J&S.B-17 J&S.B-16 JSkollage2 copy
När vi ändå träffades passade vi på att promenera bort till Göteborgs Högre Samskola. När Therese skulle börja åttonde klass var hon nyinflyttad och hade just bott utomlands i 6 år, hon hade hunnit med att bo i Singapore, England och sist Belgien. I hennes nya klass fanns det en söt kille vid namn Jesper,  en liten bit in i nionde klass blev dom ett par. I oktober i år har dom varit tillsammans i 12 år.  3 månader innan deras 10årsdag förlovade dom sig i New York. På lördag nästa vecka står dom framför varandra i kyrkan och ”lovar varandra trohet tills döden skiljer dom åt”. Vi stannade en stund vid skolan och jag knäppte några mysiga bilder på det snart gifta paret.
JSkollage3 J&S.B-11 JSkollage5 J&S.B-6 JSkollage4
J&S.B-1-2
Nu längtar vi till deras bröllopsdag. It’s gonna be magic!
/Erica

There are no comments

Kommentera