På äventyr i de småländska skogarna!

På äventyr i de småländska skogarna!

Igår besökte jag Denisa och hennes kollegor i den mysiga butiken Cutiepie i Värnamo. Kundkväll stod på schemat och vi var några inbjudna småföretagare som var där för att medverka och ge lite goa erbjudanden. Jag mötte flera härliga mammor som var sugna på att boka in fotografering med sina familjer i höst.

Så vad passade inte bättre än att härliga Sofia och hennes barn tog med mig på en liten utflykt idag. Vi besökte Töllstorps industrimuseum i Gnosjö, Nationalparken Store Mosse, och avslutade i Apladalen mitt i Värnamo. Stella och Jack fick med lite mutor stå ut med att posera framför kameran hela dagen. Tack för en mysig dag, nu har jag massa tipps på fotoplatser till er som bokar fotografering i Värnamo!

/Erica

Kollage1 Kollage2.-klar Kollage3.klar

There are no comments

Kommentera