Bröllop


PRISLISTA BRÖLLOP 2018

12h – 23.500kr

8h – 16.500kr

4h – 9.500kr

 

Detta ingår – ni väljer tiden

Konsultation innan er bröllopsdag. Ett par veckor innan bröllopet träffar ni Erica och över en kopp kaffe få ni lär känna varandra. Ni får berätta om ert bröllop och era önskemål om fotograferingen. Erica ger er värdefulla tips och råd inför den stora dagen. Därefter får ni testa på att stå framför kameran, en liten provfotografering helt enkelt.

Ni har Ericas fulla uppmärksamhet under bröllopsdagen. Hon följer med och tar kort på allt som händer.

Efter bröllopet lägger Erica ner mycket tid och omtanke i bilderna. Dom bästa bilderna väljs ut och levereras på ett USB-minne, högupplösta och redigerade, i både färg och svartvitt. Det ingår även en mycket fin och uppskattad fotobok med utvalda bilder från er dag.

Resa inom Varbergsområdet ingår.

För fotografering utanför Varberg tillkommer en ersättning på 25:-/mil.

Lägg till fler timmar för 2000kr/h.

 


 

Ni kommer förmodligen innan den stora dagen ha lagt ner otroligt mycket tid och tankemöda för ert bröllop, allt för att få den fantastiska och oförglömliga dagen som ni längtar efter. Listor kommer skrivas och listor på alla listor. Massvis med val ska göras, vilken mat som ska serveras, gäster som ska bjudas, önskelista som ska skrivas, lokaler ska bokas och mycket mycket mer. 

När er bröllopsdag äntligen kommer och ni vaknar upp på morgonen med ett pirr, då är min önskan och mitt mål att ni ska kunna släppa allt som heter planering. Min uppgift är att få er att slappna av framför kameran, att fånga er dag och alla känslor som är inblandade. Allt för att sedan kunna leverera fantastiska bilder, för att ni på bästa sätt ska kunna se tillbaka och minnas ert livs största dag! Det är stor risk att ni kommer skratta och kanske även fälla en och en annan tår när ni bläddrar i er fotobok om och om igen.

Alla bröllop är unika. Kanske planerar ni att ha ett litet gulligt picknickbröllop med en kort vigsel, göra midsommarafton till er bröllopsdag, ett bröllop som sträcker sig över en hel helg, eller något helt annat. Helt beroende på hur ert bröllop ser ut väljer ni själva hur många timmar ni vill att jag ska vara med och föreviga. Ni bestämmer när jag ska börja och sluta, det enda ni behöver tänka på är att timmarna ska vara sammanhängande. 

Hör av er till mig så berättar jag mer! 

/Erica Oskarsson

 


 

Bokning – bröllopsfotografering

Mejla er bokning till erica@ericaofsweden.se Skriv och berätta när ni tänkt gifta er och hur. När ni sedan bokat Erica skickas en faktura med bokningsavgift. Bokningen är bindande så snart ni har betalat in bokningsavgiften på 20% av paketets pris. Beloppet ska vara oss tillhanda inom 14 dagar efter bokningen. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Resterande betalning sker efter bröllopet då faktura skickas och betalas inom 30 dagar.

 

Kontakta Erica på
Mobil 0705-343134
Mail erica@ericaofsweden.se