Spirande vårkänslor på Erica of Sweden

Spirande vårkänslor    på Erica of Sweden

För det mesta pratar vi bara bröllop, mest för att inte göra det rörigt för er. Men idag tänkte jag berätta om lite andra jobb jag eller rättare sagt vi pysslar med. Ibland får jag frågan om jag bara fotar bröllop. Svaret är nej, men, alltid med ett men. Men som i bröllop är ju det roligaste att prata om och som flest tycker om att läsa om. Dessutom ligger det mig och Ottilia varmt om hjärtat att gotta in oss i.

Vad gör jag då regniga vardagar i mars och april? Eller alla vardagar för bröllop är ju främst på helgdagar.

Vi gör så mycket annat. Och vi säger jag för att vi har en till här på Erica of Sweden, Andreas Evermin. Andreas är fotograf men främst filmare, han gör reklamfilmer, fotar inredning, event, porträtt och här om sistens gjorde han en GoPro-film från Game of Thrones utställning i Stockholm. Andreas är min bror och blev under förra året andra hälften av oss i Erica of Sweden, eller så blev han ”of Sweden”. Ja som ni förstår blir det lite rörigt om vi ska berätta allt och ni skulle bara tycka det är en salig blandning av jobb vi gör. En salig blandning är det och det är precis vad vi älskar. Nya utmaningar är nya lärdomar, ett rikare liv helt enkelt.

Själv fotar jag lite familjer och barn, gör någon grafisk grej här och någon produktfotografering där. Nytt för i år är att jag gör jobb för SE360. Vilket betyder att jag börjat jobba för lite olika mäklare mäklare runt Varbergs området, jag fotar hus och lägenheter som ska hitta nya ägare. Bilderna i dagens inlägg är från ett mysigt hus jag fotograferade i Horred för någon vecka sedan. Fler bilder från detta hus och hur ni kan köpa det hittar ni på Bjurfors.se.

Och Ottilia då… vad gör hon? Ottilia är för det mesta hemma och gosar med sin lilla två veckor gamla Juni. Vi ger henne lite mammaledigt ett tag till tycker jag! 🙂

 

274968-33 274968-kollage 274968-10 274968-41

Våren är här, sola lugnt och sälj er bostad så kommer jag och fotar!

/Erica

There are no comments

Kommentera