Vill du få bröllopsfeber?

Vill du få bröllopsfeber?

Äntligen är det dags, vår lilla bröllopsmässa-turné börjar på lördag! Går ni i bröllopstankar eller bara älskar att gotta in er i bröllop och är i närheten av Stockholm i helgen så har jag värsta tipset. På lördag klockan 10.00 slår Nacka Strandmässan upp portarna till Sveriges största bröllopsmässa Bröllopsfeber.

Jag kommer precis som förra året ha med mig min studio och fota alla som vill vara med och tävla om att pryda Allt om bröllops framsida i höst. Kom till mig, jag tar en porträttbild på dig, och sedan hamnar du på allt om bröllops hemsida där dina vänner kan gå in och rösta på dig. Du vinner en heldag i Stockholm du blir stylad och fotad av en proffsig fotograf. Superkul ju! Här på bilden är vinnarna från förra året.

img_2488.jpg

Erica of Sweden kommer självklar ha en egen monter också, Ottilia kommer stå där med assistens hela helgen och svara på alla frågor ni kan tänkas ha. Erica of Sweden hittar ni på B:12A+B det är strax intill Allt om bröllops monter där jag (Erica) kommer stå och fota. Vi har laddat montern med massa bilder och fotoböcker som ni kan bläddra i. Är ni intresserad av att boka mig som bröllopsfotograf pratar ni med Ottilia. Hon har kolla på alla lediga datum och kan vägleda er till vilket paket ni ska välja. Fundera inte för länge, det finns inte så många lördagar på en sommar och dom går åt fort.

Köp dina biljetter redan idag, jag ger er 50kr rabatt per biljett!
Klicka in på länken och ange rabattkoden ”ericaofsweden”

Mer om mässan och hur ni hittar dit finner ni på bröllopsfebers hemsida http://www.brollopsfeber.se/

 

Vi ser fram emot att träffa er alla bröllopstokiga där ute!

/Erica

There are no comments

Kommentera