10 år som bröllopsfotograf!

10 år som bröllopsfotograf!

Idag sitter jag här mitt uppe i min mest fullbokade bröllopssommar någonsin och tänker tillbaka på hur allt började. Det är nästan så man blir lite blödig. För tio år sedan idag fick jag äran att fota mitt första bröllop. Innan den dagen hade jag inte haft någon tanke på att bli bröllopsfotograf. Men det var där och då allt började. Inte trodde jag att det skulle bli företag av Erica of Sweden och inte trodde jag att det skulle gå så bra som det gjort. Jag är glad och tacksam för att jag vågat satsa på mitt företag. Tack Samuel och Lotta för att ni bad mig fota ert bröllop. Men mest av allt är jag tacksam för att det var början på en ovärderlig vänskap. Idag är vi så goda vänner att vi kallar varandra familj. Ikväll ska jag hänga med deras fem (!) kids så dom får åka iväg och fira sin bröllopsdag. Grattis till Lotta och Samuel på er 10-åriga bröllopsdag! Grattis till mina 10år som bröllopsfotograf! Och ett stort tack alla kunder genom åren!

There are no comments

Kommentera