Bröllopsfeber i Malmö

Bröllopsfeber i Malmö

I fredags eftermiddag hoppade jag in i min fullpackade bil och klickade in ”Slagthuset Malmö” på GPS:en. Men först innan jag lämnade Varberg plockade jag upp min vän Charlotta som följde med som assistent. Vad vore man utan vänner som hjälper till? Tusen tack till Charlotta för all hjälp. Vilket dreamteam!

Jag har ju gjort det här några gånger nu, ställt ut på bröllopsfeber tillsammans med tidningen Allt om bröllop. Det börjar bli rutin. Men ändå alltid precis lika roligt. Även om jag just i skrivandes stund ligger utslagen på soffan, så är jag även helt fylld med inspiration och pepp inför sommaren. Så supertaggad på sommarens bröllop och så superglad efter att ha träffa massa härliga människor.

Malmö slog besöksrekord och vi hade fullt upp, speciellt på lördagen. Men jag hann ändå snappa upp lite bröllopsspaning. Man undrar ju alltid vad som kommer inspirerar brudparen och vad som är modernt just i år. Vad det gäller klänningar så verkar spets hålla sig kvar. Skräddarhuset i Malmö hade med sig väldigt fina klänningar. Dock var min favorit en klänning utan spets med stor och lång tyllkjol. Nytt för i år var företaget Festligheter som hyr ut dekoration till bröllopet, dom hade stora lysande bokstäver. Väldigt effektfullt och snyggt, hoppas få se det på bröllop i sommar. Det fanns utställare för alla sorters bröllop, från slott till lantligt. Om ni missade bröllopsmässan så kör vi exakt samma grej i Göteborg nästa vecka den 18-19 februari. Hoppas vi ses där!

There are no comments

Kommentera