2017

2017

Då var det nytt år och nya möjligheter. Visst låter 2017 lite bättre än 2016… eller är det kanske bara för att det har känts som ett sjukt långt och utdraget år. Kanske är det för att jag aldrig tog någon direkt semester, men svårt att sluta jobba när man lever för jobbet. Jag har hunnit med så mycket så när jag tänker tillbaka på januari förra året känns det som tre år sedan. Kul ändå att jag maxar livet. Det finns inga tråkiga dagar och jag älskar vardagarna mer än helgerna. Även om jag ibland postar inlägg i stil med ”äntligen fredag”, det är för att jag gillar känslan av fredag och snart helg. Men måndagar är nog bästa dagen på veckan faktiskt, en helt ny vecka framför sig.

Nu är jag supertaggad på allt vad 2017 har att erbjuda. I februari ställer jag ut på Bröllopsfeber som jag gör varje år. Och då som alla andra år i dammarbete med Allt om bröllop. Det brukar bli som en rivstart på året som ligger framför. Men innan dess är det en hel del förberedelser. Jag är inte riktigt klar med 2016 ännu, det ska ju deklareras också. Så januari är lite tråk-månad med pappersarbeten och sånt. Men ser fram emot våren! Har så mycket goa idéer på gång.

2017 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig. Och jag tar med mig mitt favorit citat från Astrid Lindgren in i det nya året.

”Ibland måste man göra saker man inte vågar,
annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”
– Astrid Lindgren

There are no comments

Kommentera