Bröllop på Strömma Farmlodge

Bröllop på Strömma Farmlodge

 

Välkommen gröna, granna, sköna, sanna, sommar… Ja alltså i skrivande stund har det precis blivit november och de första snöflingorna föll just på västkusten. Inte för att jag tror dom där flingorna kommer ligga kvar särskilt länge. Men det kan ju vara mysigt att just en sån här dag plocka fram lite bilder från i somras och minnas tillbaka.

Det var i mitten på juli jag styrde bilen mot Strömma Farmlodge för det efterlängtade bröllopet. Just det här bröllopet var lite speciellt. Alla bröllop är speciella på sitt sätt, men det är inte varje gång jag får jobba tillsammans med fina vänner. Lizeth fixade sminket på Emma the bride. Caroline fixade håret på Emma och snyggade till skägget på Daniel the groom. Och så var det ju jag, jag hade kameran med mig som vanligt. Jag tog med mig min bror Andreas som assistent (eller ska jag kalla honom praktikanten istället, bara för att retas lite. Man får ju göra sånt med syskon). Så praktikanten fick i uppgift att ta lite behind the scenes bilder så att säga. Det är inte så ofta jag, Lizeth och Caroline får vara i fokus… typ aldrig faktiskt. Så i det här inlägget bjuder jag på massa bilder på oss.

Hett tipps till alla som inte gift sig. Det blir extra fina bilder om man väljer att göra sig i ordning på en fin plats, för visst ska hela dagen vara speciell! Dessa bilder är tagna inne på Strömmas egna lilla B&B.

Vi hade inte bara tur med vädret, allt var så fint och perfekt! Brudparet var så vackra och gästerna gjorde festen. Precis som det ska vara. Personalen på Strömma kan verkligen det här med detaljer, dom fixade och donade i världsklass. Gästerna fick sitta på små höbalar under vigselceremonin som var bakom kvarnen intill skog och bäck. Efter vigseln var det mingel för gästerna och jag tog med mig brudparet för att fånga några fler bilder. Sen blev det fest i den väldigt väldigt snyggt inredda ladan. Vill ni se bilder från vigsel och fest kan ni kika in i galleriet.

lce eod-1 eod-2 eod-3 eod-4 eod-5 eod-6 eod-7 eod-8 eod-9 eod-10 eod-11 eod-12 eod-13 eod-14 eod-15 eod-16 eod-17 eod-18 eod-19 eod-41 eod-20 eod-21 eod-22 eod-43 eod-23 eod-42 eod-24 eod-25 eod-26 eod-27 eod-28 eod-44 eod-29 eod-30 eod-31 eod-32 eod-33 eod-34 eod-35 eod-37 eod-38 eod-39 eod-40 eod-36

 

Det var dans och hålligång uppå logen natten lång
Det var sommar, det var guld och gröna skogar

 

 

There are no comments

Kommentera