Kontakta Erica


Ni når mig snabbast och smidigast på mailen erica@ericaofsweden.se eller mobilen 0705343134. Ofta är jag iväg på uppdrag, så svarar jag inte på telefonen så skicka iväg ett sms eller maila så hör jag av mig så fort jag kan.

 

Det går även utmärkt att fylla i formuläret här nedan

 


FOTOGRAFEN SJÄLV – ERICA OSKARSSON

Företagsnamnet Erica of Sweden kommer egentligen från mina år i skolbänken, det var en skoluppgift min fotolärare gav mig. Inte visste jag då att den skoluppgiften skulle mynna ut i att bli verklighet. Idag ganska många  år efter är jag glad för den där skoluppgiften.

Erica of Sweden är idag så mycket mer med massa härliga drömmar och mål. Jag har fotat fler bröllop än vad jag kan räkna på mina fingrar och tår flera gånger om tills jag tappar räkningen. Jag har nu fotat natur, människor, smycken, skolfoto, bostäder och underbara 1åringar och familjer och massa mer.

Det är kreativiteten i fotograferandet som får mig att älska mitt jobb. Jag bor och lever i Varberg Get Directions » men som ni förstår i företagsnamnet så älskar jag att resa runt i vårt avlånga land för att se nya platser och fota människor i olika miljöer. Sverige är verkligen fantastiskt och alla årstider har sin charm. Så vad ni än behöver en fotograf till, tveka inte att höra av er!