Emelie blev bortrövad från bröllopsfeber och friad till!

Emelie blev bortrövad från bröllopsfeber och friad till!

Vad hon trodde skulle bli en heldag på bröllopsfeber i montern för Erica of Sweden, blev ett frieri och en ring på fingret. För ett par veckor sedan frågade jag Emelie om hon ville ställa upp på att hjälpa till på bröllopsfeber i Göteborg. Det ville hon med glädje och såg fram emot att få hjälpa till. Men vad jag inte visste då var att Gustaf, Emelies pojkvän, hade andra planer för alla hjärtans dag. Planer som jag plötsligt hade satt stopp för. Men med lite samarbete lyckades vi lösa situationen. Emelie följde med till bröllopsfeber som planerat, hon var med en timme och efter det skulle vi skicka ut henne till en person som skulle plocka upp henne. Jag och Ottilia var så nervösa inför detta överlämnandet som skulle vara superhemligt för att Emelie inte skulle fatta något. Kl 11.00 skickade vi ut Emelie att ”hämta en till tjej som ska hjälpa till på mässan”… Där möttes hon av en vän som sa följ med mig. Dom hoppade på en spårvagn och Emelie började nog ana vad som var på gång. Hon blev avsläppt vid Skansen Kronan där hon ensam fick följa vägen upp som var prydd med marschaller. Väl uppe på berget med utsikt över hela Göteborg möttes hon av Gustaf som friade till henne.

Självklart sa hon ja och dom nyförlovade kom på eftermiddagen tillbaka till bröllopsfeber för att själva strosa runt bland alla utställare och kolla in modevisningen. Vi är så glada för våra vänners förlovning och hoppas på ett bröllop redan till sommaren 2016 kanske? Självklart kommer vi följa deras planering här på bloggen och försöka locka ur dom lite information som vi kan dela med er.

I övrigt är vi nöjda och glada efter mässan. Såå många härliga brudpar vi fått möta i Göteborg! Nu börjar redigeringen av bilderna till tävlingen för att bli omslagsmodell till Allt om bröllop. Jag informerar er så fort dom kommit ut på nätet.

Det var full rulle under mässan så jag hade inte många minuter över att springa runt och kolla in dom andra utställarna, men några få bilder fångade jag trots allt!

 

IMG_0476 IMG_0488 IMG_0495 IMG_0481 IMG_0479 IMG_0905 IMG_0901 IMG_0907 IMG_0898 IMG_0515 IMG_0522 IMG_0896 IMG_0894 IMG_0891 IMG_0890 IMG_0884 IMG_0883 IMG_0875 IMG_0841 IMG_0847

 

Stort grattis till Emelie och Gustaf, och stort tack till alla som kom och besökte oss på mässan. Tack till Ottilia, Johanna och Lydia som hjälpte till på mässan!

Ha en go vecka!
Erica

There are no comments

Kommentera