En fika i Hjo

En fika i Hjo

Det har varit en ganska vanlig och regnig måndag på västkusten idag. Det är inte så att livet är tråkigt på något vis på grund av det, men det får en att uppskatta dom fina dagarna lite mer. Och trots att det inte riktig känns som det i luften idag, så är det faktiskt bara en vecka kvar till sommarens bröllopssäsong drar igång för mig.

Och vad vore inte bättre uppladdning än att själv vara bjuden som gäst på bröllop nu till helgen, det är en barndomsvän gifter sig och jag vet att det kommer bli magiskt. Jag kommer få så mycket inspiration till alla underbara brudpar jag ska fota i sommar så jag kan knappt bärga mig.

För någon vecka sedan tog jag mig en tripp till Hjo för att träffa fina Linnea och Johan som gifter sig i Juni. Vi tog en fika på Café Känsla och pratade igenom bröllopsdagen. Vi promenerade sedan runt på Hjällö Slott där dom har valt att ha sin bröllopsfest, jag passade då på att knäppa några bilder på dom i den fina miljön. Det kommer bli så fint och jag ser verkligen fram emot att få fotografera deras dag. Nästa gång dom står och lutar mot det där trädet kommer dom vara bröllopsklädda och ca 2h från ett gift par.

IMG_0019 IMG_0049Kollage2.1 IMG_0079 IMG_0058

Håll utkik, ni kommer få se massa härliga bilder från deras bröllop lite längta fram!

//Erica

There are no comments

Kommentera