En stund i frisörstolen

En stund i frisörstolen

På Kungsgatan 11 i Varberg hittar ni Tint hair & Makeup. En supermysig liten frisörsalong där Lizeth och Amelia gör kunderna fina i håret och fixar även makeupen till festen. Har man tur kan man även träffa hunden Jack som ofta hänger på salongen. Det är en modern och charmigt inredd lokal, enligt mig är den supersnygg ljus och härlig.

För någon vecka sedan tog jag med mig popup studion till salongen för att ta lite biler på tjejerna, Jack fick ju givetvis också vara med på ett hörn. Jag började med att fota med studion, sen plockade jag ihop den och fotade lite i salongsmiljön. Mitt mål var att fånga känslan av att komma till salongen och bli ompysslad. Jag menar vem älskar inte att bara stanna upp en stund och sätta sig i frisörstolen och bli snygg i håret. En kopp kaffe i en snygg mugg blir man också erbjuden när man sitter och väntar på att färgen ska göra sitt under. Jag kan varmt rekommendera att boka in en tid hos Lizeth eller Amelia.

Har du också ett företag och behöver lite snygga bilder för hemsida och sociala medier? Det är ju faktiskt så att det är stor skillnad på att lägga ut bilder tagna med mobilen jämfört med mina bilder. Jag hjälper er mer än gärna! Skicka ett mail så berättar jag mer.

There are no comments

Kommentera