Erica of Sweden flyttar in på Kungsgatan 32

Erica of Sweden flyttar in på Kungsgatan 32

Nu är det klart! Jag och Nicole har börjat sammarbeta och vi delar numera studio och kontor.

För tre år sedan ganska exakt faktiskt ställde jag ut på en bröllopsmässa i Göteborg. På söndagskvällen efter mässan fick jag en kommentar på en av mina bilder på Instagram. Det var en ”fotograf Nicole” som kommenterade. Hon skrev att hon var på mässan, att hon hade tänkt säga hej men att jag varit upptagen just då. Efter en tid träffades vi och kom överens om att vara ”kollegor” istället för att se varandra som konkurrenter. Sen dess har vi skickat kunder till varandra när vi själva varit fullbokade.

I december förra året bad Nicole mig fundera på om jag skulle vilja dela studio med henne. Efter det åkte vi tillsammans på en kurs i Malmö, och efter en heldag ihop så kände jag att det här kan bli riktigt lyckat. Men jag sa inget till Nicole utan fortsatte fundera på hennes erbjudande.

Det här med att vara egen företagare är ju lite klurigt. Helt ärligt lite jobbigt ibland med. Man har liksom alla roller som större företag har massa anställda för. Men samtidigt är det så sjukt himla askul också. Det är defenitivt en underbar frihet att bestämma helt över sina dagar. Sen är det ju ingen dans på rosor alltid, man lägger otroligt mycket mer tid än ett ”vanligt heltidsjobb”. Därför är det lite läskigt att flyta in i en lokal och få en hyra som ska betalas.

Men i januari bestämde jag mig. Nu kör vi! Ibland måste man våga lite för att lyckas. Så sedan 1 februari har jag smygstartat lite. Jag har flyttat in det mesta av mina prylar. Min popup studio har fått en egen plats och hänger numera på en vägg. Alla bakgrunds-rullarna står uppradade och väntar på små barn som ska bli fotade. Jag har även smygstartat och fotat ett par barn i studion.

Som ni kanske märkt har det varit lite tyst på Instagram och prislistan har försvunnit här från webbsidan. Allt är under konstruktion. Nicole är fortfarande sitt företag och jag mitt, vi samarbetar lite bara. Nya tider innebär även nya priser, inga stora förändringar men jag kommer uppdatera här inom kort. Men vill ni veta priserna redan nu och boka fotografering så skicka mig ett litet mail bara!

Hoppas ni tycker detta är lika kul som jag och Nicole! Vi har så mycket idéer på gång som vi kommer dela med oss av framöver. Men en sak i taget! 🙂

Trevlig helg på er!
/Erica

There are no comments

Kommentera