Firar nya lokalen med festligt bra priser!

Firar nya lokalen med festligt bra priser!

Ni som följer mig på Instagram har nog inte kunnat missa att jag numera delar lokal med Fotograf Nicole . Det är superkul att ha en lokal och jag kan snickesnacka med Nicole på dagarna när vi har kontorstid.

Så nu tänker jag att det är dags att fira detta! Nytt är att jag erbjuder studiofotografering på Kungsgatan 32 i Varberg. Det är även där vi kommer ses om ni bokar bröllopsmöte. Och sen gammalt fotar jag gärna barn, familjer, par och bröllop, ute eller inne, hemma eller i studion.

Som ni förstår så innebär det också lite extra utgifter för den lilla företagaren. Vilket resulterar i lite nya priser. Det är nu enkelt för er att se vad det kostar. Ni väljer fotografering på 35min eller 60min. Samma pris för, ett barn, syskon, familj och par. Därefter få ni köpa bilderna digitalt, beställa förstoringar och fotoböcker.

Jag erbjuder halva priset på fotograferingen tom. den 15 april! Ordinarie pris är alltså 800kr för 35 min och 1 300kr för 60 min. Efter fotograferingen får ni en länk till er personligt webbgalleri. Där kan ni välja att köpa digitala bilder, detta är då till ordinarie pris. Digitala bilder kostar 5st 1 700kr, 10st 2000kr, alla bilder 2 300kr. Fullständig prislista kan ni se här prislista

Boka genom att skicka mig ett mail till erica@ericafosweden.se eller ett meddelande via kontaktformuläret

 

Hoppas vi ses i studion! 🙂

/Erica

There are no comments

Kommentera