Fotografering


BARN

FAMILJ

PAR

PORTRÄTT

STUDIO ELLER UTOMHUS?

Studion hittar ni ett stenkast från Varbergs torg på Kungsgatan 32. Där har jag flera olika färger på bakgrunder och kan fota oberoende av vädret utomhus. Men vi har ju också nära till havet här i Varberg, så vår, sommar och höst fotar jag gärna utomhus. Ni bestämmer vilket!

PRis för fotograferingen

Ni betalar för tiden jag fotar. Oavsett om du vill ha lite snygga porträttbilder till på dig själv, vill fota hela familjen eller bara ett barn så blir det samma pris för fotograferingen. Därefter har du möjlighet att köpa bilder digitalt eller beställa förstoringar.

35 min

800 kr

60 min

1 300 kr

Vad kostar bilderna?

WEBBGALLERI

Ca 1- 2 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett privat webbgalleri. Där kan ni i lugn och ro kolla igenom bilderna och klicka i vilka bilder ni vill köpa. Ni kan direkt beställa förstoringar eller välja att köpa digitala filer. Det går även bra att beställa fotoböcker.

FOTOBOK

Liten – 1 500 kr
Stor – 2 500kr

FÖRSTORINGAR

Matt fotopapper

10 x 15 – 35 kr
13 x 18 – 70 kr
15 x 21 – 100 kr
20 x 30 – 170 kr
30 x 30 – 210 kr
30 x 40 – 290 kr
40 x 50 – 390 kr 
50 x 70 – 590 kr 

DIGITALA FILER

5 bilder

1 700 kr

10 bilder

2 000 kr

Alla bilder
minst 40 st

2 300 kr

När ni väljer att köpa digitala filer får ni dessa redigerade i både färg och svartvitt. Bilderna levereras på ett USB-minne som kan hämtas i studion eller skickas till er för en liten fraktavgift. Ni kan även få en länk att ladda ner bilderna från om ni önskar det. De digitala filerna är ni fria att göra vad ni vill med. Ni kan alltså göra förstoringar själva i efterhand.

Varför Erica?

Föreviga ögonblicken

Själv har jag just nu 6 728st bilder i min mobilkamera, och då har jag rensat en hel del. Jag vet, det är helt sjukt mycket bilder. Men vad gör jag då med bilderna? Nej inte mycket. Dessutom har jag haft den i tre år så den kan ju krascha när som helst, som den gången jag tappade mobilen i en hink med vatten. Och på en hundradels sekund är alla bilder borta. Jag vet att du också har tusentals bilder på din mobil. Vem älskar inte att kolla på fina bilder? Speciellt när det är på mig själv eller mina nära och kära. Lägg undan mobilkameran för en sekund och låt mig ta lite bilder. Beställ förstoringar och låt mig göra en fotobok. Ni kommer älska att bläddra i boken om några år när ni glömt hur livet var just nu.

boka tid för fotografering

Skicka ett meddelande via knappen nedan. Jag svarar så fort jag kan och ser till att hitta en tid som passar er!

because
every picture
tells a story