Happy New Year!

Happy New Year!

Året 2014 lider mot sitt slut. Varje år önskar man framgång och lycka vilket inte alltid faller in, men just 2014 har varit ett år för både framgång och lycka. Året började som sig bör på bröllopsmässan Bröllopsfeber, där fick vi träffa massor av härliga människor som kom att bli våra kunder. Detta var startskottet för Erica of Sweden som i så många år legat och pyrt som en liten hobbyverksamhet. Sommaren kom att bli den mest bokade för bröllopsfotografering hittills. Det är så härligt att få ta del av andras lycka på sin bröllopsdag, för att sedan ge tillbaka allt i bilder som kan sparas som ett minne för evigt. Nya kunder har visat intresse och vi har under december månad börjat fotografera smycken för VÅGA.  Året avslutas med en liten artikel i Allt om bröllops sista nummer för året, vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

Nu blickar vi framåt mot 2015 med glädje och förväntan. Både nya och gamla kunder är varmt välkomna att höra av sig för bokning av fotografering. Vi vill passa på att trycka lite extra för att Erica gärna fotar i hela Sverige, även om det blev mycket publicitet om just Varberg i Allt om bröllop. Många har även frågat om familjefotograferingar, absolut hör av er!

Jag (Erica) vill även tacka Ottilia för att hon under året börjat blogga här på Erica of Sweden. Hon ger mig så mycket inspiration och är det bästa bollplanket jag kan önska. Hon kommer under våren bli mamma, stort grattis till henne. Mer bilder på det framöver!

Vi vill tillsammans tacka för det här året och hoppas att få träffa många av er under Bröllopsfeber, Sthlm 24-25 januari i Nacka Strandmässan och Gbg 14-15 februari Svenska Mässan.

 

Vi vill avsluta med att önska er ett riktigt gott nytt år, och hoppas vi tillsammans ska få ett underbart 2015!
Varma vinterkramar från Erica och Ottilia!

There are no comments

Kommentera