Här har ni studion i Varberg!

Här har ni studion i Varberg!

Sedan några veckor tillbaka har jag och Nicole haft dille på färgen gul. Jag har tidigare alltid sagt ”gult är fult” och faktiskt menat det. Jag är dessutom av den typen som har favorit-färgskalan grått, vitt och svart. Mitt hem är just det, svart och vitt. Om du fotar mitt hem och ska lägga på filter så spelar det ingen roll om det är färg eller svartvitt filter, det ser typ samma ut ändå. Haha! Ibland köper jag någon färgglad snittblomma för att piffa upp lite. Men tycker ändå att det är fint utan färg.

 

Så hur Nicole nu fick in mig på färg, det är oklart. Dessutom fick hon med mig på tvåfärgat. Gult och grönt med lite skogstema kan man väll kalla vår nya stil. Vi har faktiskt ett litet projekt på gång som har med gult att göra. Men det är lite oklart än så länge, så det får vara lite hemligt innan det är klart. Vi hittade en matta och drog till skroten i Skene (tydligen känd butik för Varbergare, jag kände inte till den innan. Men galet mycket tyg dom hade.) där vi köpte lite, eller rättare sagt skitmycket tyg. Så nu har jag varje kväll i en vecka knåpat ihop lite kuddar och nya sittdynor. Jag tycker det blev väldigt bra. Även om jag inte gillar färg, och dessutom inte två färger. Kanske att jag börjat bli en sån där färgglad människa. 😉 Vi kommer nog fortsätta piffa lite och sätta upp mer fotografier och fotoböcker. Men so far tycker jag det blivit nice!

 

Så tänkte ge en liten rundtur i vår lilla fotostudio och kontor…

Här har vi vår lilla sitthörna. Det är där alla idéer kommer till liv och vi drömmer om framtiden. Nicole är den strukturerade av oss som sitter med block och penna för att anteckna alla galna grejer. Mycket kommer vi genomför men en hel del kommer vi nog aldrig få tid till, eller gör någon gång i framtiden. Det är även här ni blivande brudpar får sitta när vi har konsultation inför er bröllopsdag.

 

 

På väggen här hänger jag upp mina bakgrunder. För er som undrar så är det papper på en rulle som man rullar ut. Finns i flera olika färger. Och jag vet att barn spyr och dreglar, eller hoppar så den går sönder. Det räknar jag med så ni kan vara lugna, det är meningen att man ska klippa av den när den blivit smutsig. 😉

 

Vid den andra väggen står en säng utan ben. Perfekt för barn som älskar att hoppa i sängar. Det blir alltid lyckat när man säger till barnen att dom jättegärna får hoppa, jättehögt i sängen. Där fotar vi hoppande barn. Nicole fotar med dagsljuset från våra underbara fönster. Jag fotar oftast med en stor blixt för att få lite jämnare ljus. Båda delarna blir väldigt fint eftersom vår lokal har så fint ljusinsläpp.

Bakom miniväggen har vi ett skrivbord där vi sitter ganska sällan. Det blir så svårt att tjöta med varandra om det är en vägg emellan. 😉 Hehe! Jo de dagar jag är själv i studion så sitter jag där och jobbar på för fullt.

Och sist men inte minst, hur hittar man hit? Här har du byggnaden. Och ingång till studion hittar ni via innergården. Man kommer dit via porten på bilden.

 

Så nu har ni fått en liten titt på hur vi har det. Väldigt, väldigt bra om du frågar mig. Är så tacksam att jag får dela lokal med härliga Nicole! 🙂

 

Fortsatt trevlig helg på er alla!

/Erica

There are no comments

Kommentera