Planerar ni bröllop 2018?

Planerar ni bröllop 2018?

Vänta inte med att boka mig som er bröllopsfotograf. Nästa år bokar jag bara in två stycken bröllop per månad.

Det har varit en hektisk bröllops-sommar i år. Jag satt där i början av sommaren och kände att jag hade en fantastisk sommar framför mig. Jag var fullbokad med bröllop. Men så fortsatte det komma in bröllops förfrågningar. Naiv som jag är ville jag så innerligt gärna fota alla härliga par som hört av sig. Jag trollade lite och gjorde plats för fler bröllop.

Det har varit fantastiskt roligt att lära känna alla par och fått följa deras bröllopsdag. Men det har också varit väldigt stressigt, och jag har inte riktigt lyckats leverera bilderna så snabbt jag önskat.

Det många inte vet, det är att jag lägger ner många timmar på redigering innan kunden har bilderna i sin hand. Jag väljer noggrant ut vilka bilder som ska levereras, bara de bästa bilderna går genom första steget. I andra steget ska bilderna redigeras, rätt ljus och färginställning som lyfter bilden. I tredje steget sållas det bort ytterligare bilder som inte riktigt håller måttet. I fjärde steget görs en fotobok. Sen är allt redo för leverans.

Ett bröllop är alltså en full arbetsveckas jobb. Räknar man ihop timmarna för konsultation, fotografering och redigering så blir det några timmar, det tar mer tid än man tror. När jag bokade in två bröllop per vecka kunde jag ju räknat ut själv att jag inte riktigt skulle hinna. Jag fotar ju inte bara bröllop heller, veckorna fylls med andra roliga uppdrag.

Jag är inte den som rafsar ihop ett bröllop lite snabbt. Det är viktigt för mig att veta så mycket som möjligt om bröllopet och brudparet. Jag träffar alltid mina brudpar minst en gång innan bröllopet. Ofta kan jag ge lite tips och trix inför den stora dagen för att det ska flyta på bra. Under bröllopsdagen tar jag flera tusen bilder för att fånga dom bästa ögonblicken, det gäller att ständigt vara beredd.

Ni förstår ju nu att det är mycket tid och kraft som ligger bakom ett bröllop. Jag vill ge mina brudpar det allra, allra bästa av mig. Därför har jag nu beslutat att nästa år blir det inte mer än två stycken bröllop per månad.

Halva sommaren är redan fullbokad! Det finns några datum kvar, så tveka inte att höra av er till mig direkt. Jag utgår från Varberg men fotar i hela Sverige. Skicka ett mail till erica@ericaofsweden.se eller fyll i formuläret under kontakta Erica. Jag ser fram emot att höra om era bröllopsplaner!

There are 2 comments


Kommentera