Pop up studio!

Pop up studio!

Har du en litet bebis hemma? Då kanske ni vill boka in en studiofotografering, men vet inte riktigt vart ni ska gå. Bokar du en fotografering av mig, kan ditt vardagsrum helt plötsligt förvandlas till en fotostudio!

Jag kommer hem till er och det tar inte många minuter innan det har poppat upp en studio. Väljer ni det lilla paketet tar fotograferingen 30 min och ni får 10 högupplösta bilder i både färg och svartvitt. Vill ni slå till på det stora paketet tar fotograferingen 60 min och då ingår minst 20 bilder samt en fotobok. Fotograferingen kostar från 950kr. Läs mer om priserna och alternativ här .

Idag bjuder jag på massa härliga bilder från fotografering med min pop up studio. Bilderna är på söta Juni och hennes mamma tagna igår.

IMG_4659 kollage1 kollage3 kollage2 IMG_4872 IMG_4868 kollage4 IMG_4844 IMG_4843 kollage5 IMG_4990 IMG_4998

 

Det kan vara jobbigt att agera fotomodell. Efter fotograferingen somnade Juni och jag tog några söta bilder på den lilla sovande leoparden.

/Erica

There are no comments

Kommentera