Bröllop


VAD KOSTAR DET?

12h

23 500kr

8h

16 500kr

4h

9 500kr

Hur många timmar vill
ni att jag är med och
förevigar er dag?

Ni kan boka fotografering från 4 timmar och uppåt.
Vill ni skräddarsy ett paket så utgår från något av paketen här och lägger till 2000kr extra per timme. De bokade timmarna är sammanhängande
och kan inte delas upp över dagen.

För bröllop utanför Varberg tillkommer en milersättning på 25kr/mil. Vid längre sträckor kan det även tillkomma hotellövernattning.

 

Vad ingår i priset?

Konsultation

Ett par veckor innan bröllopet träffas vi över en kopp kaffe och lär känna varandra lite. Ni får berätta om ert bröllop och era önskemål om fotograferingen. Jag ger er värdefulla tips och råd inför den stora dagen. Därefter får ni testa på att stå framför kameran, helt enkelt en liten provfotografering på ca 15min.

Fotografering

Ni har min fulla uppmärksamhet under er bröllopsdag. Jag följer er i allt ni gör och tar härliga bilder. Ja alltså jag är inte i vägen och stör, jag rör mig lite i bakgrunden och kanske springer till floristen om ni glömt hämta blommorna.

Redigering

Det knäpps många bilder under en bröllopsdag. Alla bilder blir inte bra och det blir många dubbletter. Dem bästa bilderna väljs ut, redigeras och levereras på ett USB-minne. Bilderna levereras högupplöst i både färg och svartvitt. Ni har fri tillgång att göra vad ni vill med dessa bilder. Ni kan gör förstoringar hejvilt om ni vill det.

Fotobok

När jag redigerat klart alla bilder sätter jag ihop en fotobok med blandade bilder från dagen. Leverans av USB-minne och fotobok sker 4-6 veckor efter bröllopet.

Varför Erica?

Förevigar ögonblicken


Man brukar säga att det enda som finns kvar efter bröllopet är bilderna. Riktigt så är det inte. Men bilderna hjälper er minnas dagen, om och om igen. Många berättar om att det är så mycket intryck på en dag så allt är svårt att ta in. Bilderna gör att jag trycker lite på paus åt er, så ni kan se tillbaka, skratta lite igen och gråta lite igen. Minnas den fantastiska dagen ni hade tillsammans.

10 års erfarenhet


Hey! Hela tio år, det är sjukt många bröllop! Jag har tappat räkningen på hur många bröllop jag är uppe i nu. Vilket betyder att ni kan förvänta er en rutinerad bröllopsfotograf. Jag vet att allt kan hända. Här har ni flexibla Erica! Alltid beredd på att det välplanerade tidsschemat inte kommer hållas, och alltid med en chokladbit i bakfickan för att ge till den som glömt äta och behöver en liten sockerkick.

Awesome support

Jag är inte längre bort än ett mail. Det är nästan som att jag gift mig lika många gånger som jag fotat bröllop. Jag är inte bara till er hjälp på själva bröllopsdagen, fråga mig om ni fastnat i något med planeringen. Vad är viktigt och vad är mindre viktigt? Hur lång tid tar fotograferingen, hur lång tid tar det att krama alla efter vigseln, ska man fotas före eller efter vigseln, vad gör vi om det regnar? Jag har varit med om det mesta och kan hjälpa er sätta ett tidschema. Var inte rädda för att bolla era funderingar med mig.

Hur bokar man?

Skicka ett meddelande via knappen nedan. Fyll i era uppgifter och berätta hur er bröllopsdag ser ut och och vilket datum ni planerar att gifta er. Jag svarar så fort jag kan och hoppas på att jag kommer få föreviga just er dag!

because
every picture
tells a story