Senaste numret av Allt om Bröllop

Senaste numret av Allt om Bröllop

Igår slank den ner i brevlådan här, senaste numret av allt om bröllop. I detta numret presenteras vinnarna av ”årets omslagsbrud”, vi var med och fotade tävlingsbidragen på Bröllopsfeber i Göteborg i våras.

Just nu dricker jag mitt förmiddagskaffe och läser, får massa härliga tips och inspiration inför kommande bröllopsfotograferingar. Om några dagar blir det en veckas semester efter en intensiv men underbar sommar. Sedan börjar vi planera inför nästa sommar och mässorna vi kommer vara med på i vår.

Går ni i bröllopstankar eller har kanske redan börjat planera inför bröllop 2015? Tveka inte att höra av er så träffas vi över en kopp kaffe och diskuterar fotografering. Det är hög tid att boka mig inför sommaren 215, jag känner på mig att det kommer bli en fullspäckad sommar. Så vänta inte för länge med att boka!

 

There are no comments

Kommentera