Sista bröllopet för säsongen!

Sista bröllopet för säsongen!

Sommarens bröllopssäsong gick samman med höstens. Det har varit några månader med väldigt mycket bröllopsfotograferande. Ni har inte fått se så mycket på bloggen än, men snart ska jag sätta mig ner och uppdatera så ni får se massa olika härliga bröllop från sommaren. Kul också att så många har bokat fotograferingar på sina bebisar. Mer om det snart. Men först ska jag dra på mig finkläderna och ta mig en tripp till Småland. Det är dags för säsongens sista bröllop. På lördag gifter sig Sarah och Anders på Åminne Bruk i Värnamo. Det kommer blir hur fint som helst och vädret ser ut som att det kommer vara på vår sida!

IMG_0091 IMG_0088 IMG_0086 IMG_0129 IMG_0122 kollage IMG_0112 IMG_0145 IMG_0139 IMG_0132

Bilderna är tagna på just Åminne Bruk där bröllopsfesten kommer vara. Detta var i maj månad när jag var där för ett möte med det blivande brudparet. Sendan den dagen har jag sett fram emot deras bröllop såå mycket. Nu är det endast två dagar kvar!

/Erica

There are no comments

Kommentera