Snapshot fotografering hela vecka 49

Snapshot fotografering hela vecka 49

Äntligen är december här! Den 5-12 december kör vi en specialare Popup studion landar i Varberg city och jag kör snapshot fotografering hela veckan. Kom förbi på en 15 min fotografering för endast 300kr. Det ingår 3st digitala bilder som jag mailar över samma dag. Med dessa bilder är ni fria att göra vad ni vill, skicka julkort eller beställ en förstoring till mormor. För bokning, skicka ett mail till erica@ericaofsweden.se eller fyll i formuläret här så hör jag av mig till er.

 


 

I veckan hade jag en såndär jättehärlig fotografering med tre söta och busiga tjejer. När jag sa att jag köpt snö som dom skulle få blåsa jublade dom av glädje (ja alltså ordagrant, dom hoppade upp och ner). Haha. Jag förstod ju att det skulle bli väldigt mycket fejksnön över allt. Det började lite snällt med en snöbris som drog fram när jag räknat till tre och dom fick blåsa. Sen blev det snökrig! Men så roligt vi hade, vi skrattade alla väldigt gott. Snön hamnade ju ändå på golvet och jag kunde dra fram dammsugaren och vips var allt borta.

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

Barnfotografering i studio med snö

There are no comments

Kommentera