Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa

En extremt varm oktoberdag packade jag in popup studion i bilen för att åka hem till lilla Haley.

Jag och Haleys mamma flyttade undan köksbordet och vips hade dom en fotostudio hemma i köket. Det är alltid så mysigt att fota små barn. Just den här åldern är väldigt bra, runt halvåret när barnet sitter själv men inte lärt sig gå än. Visst ville hon krypa iväg hela tiden och mamma Emma blev svettig av att flytta tillbaka Haley. Men jag kan säga er att det bli ännu mer svettigt med en ettåringar som just lärt sig gå. Det är snabba fötter på dom små liven kan jag tala om.

Det börjar närma sig jul nu. Jag kan varmt rekommendera att boka in mig för ett besök med popup studion, det kan bli väldigt fina julklappar att ge bort till nära och kära. En fotografering med popup studion kostar från 950kr. Maila mig på erica@ericaofsweden.se så berättar jag mer.

img_7124 img_7106 img_6973 img_6985 img_7114 img_7134 img_7176 img_7161 img_7139 img_6982 img_6965 img_6999

There are no comments

Kommentera